Live η συζήτηση – συνέντευξη του Μπ. Ομπάμα στο SNF Nostos 2023: «Το πνεύμα που γεννήθηκε στην Αθήνα εμπνέει ανθρώπους ανά τον κόσμο»

obama-omlia2

Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» η συζήτηση-συνέντευξη του Αμερικανού πρώην Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με τον πρόεδρο του ΙΣΝ Ανδρέα Δρακόπουλο, παρουσία του πρ. Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο του SNF Nostos 2023, με βασικό θέμα τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Το πνεύμα που γεννήθηκε στην Αθήνα εμπνέει ανθρώπους ανά τον κόσμο, τόνισε ο Μπαράκ μιλώντας στο ΚΠΙΣΝ

Μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για τους νέους ανθρώπους του σήμερα λέγοντας ότι καθήκον εκείνων που έχουν ένα βήμα και πόρους είναι να τους ενθαρρύνουν, να τους περάσουν τη σκυτάλη, για να αρχίσουν να γίνονται ενεργοί σε μια εποχή προκλήσεων.

Αυτό που καθιστά τις ΗΠΑ μοναδικές είναι ότι έχουμε πολλαπλές φυλές, θρησκείες και τα πήγαμε καλά […] μπορούμε να ζήσουμε μαζί, η κεντρική ιδέα των ΗΠΑ είναι ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.

Κείμενο σε εξέλιξη

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr