Π. Τσαπανίδου: Σοκαριστικό και οδυνηρό το αποτέλεσμα της ήττας – Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου

Πόπη-Τσαπανίδου-768x422

«Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου, αλλά αμέσως μετά το αποτέλεσμα (των εκλογών), στην πρώτη διάσκεψη που κάναμε για να δούμε πώς πήγαν τα πράγματα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει στη θέση μου κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει κομμάτι της ευθύνης», δήλωσε σε σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη, η εκπρόσωπός Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδουμιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1.

Η κ. Τσαπανίδου σχολιάζοντας τη μεγάλη διαφορά των δύο κομμάτων την οποία δεν μπόρεσαν να προβλέψουν ούτε οι εταιρείες δημοσκοπήσεων χαρακτήρισε ως ως «σοκαριστικό και οδυνηρό το αποτέλεσμα της ήττας», προσθέτοντας ότι «το να ακουστεί και λίγη γκρίνια, είναι λογικό. Ήταν σύντομη η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ χθες, γιατί έχουμε εκλογές μπροστά μας».

Αναφερόμενη στις εκλογές της 25 Ιουνίου που θα διεξαχθούν με άλλο εκλογικό σύστημα η εκπρόσωπός Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τον πήχη εκεί που θα τον θέσει ο λαός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε ότι θα παλέψουμε για τον λαό. Σαφώς και παλεύουμε για την εξουσία».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλας | EΡΤ

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση