Διακαναλική συνέντευξη Αλ. Τσίπρα στο Ζάππειο – Ομιλία το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

ΤΣΙΠΡΑΣ (1)

Διακαναλική συνέντευξη παραχωρεί ο Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο και είναι δεδομένο ότι στο επίκεντρο θα βρεθούν το διακύβευμα και τα διλήμματα της κάλπης, καθώς και η πρόταση διακυβέρνησης του κόμματός του.

Με ένα νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει το κεντρικό σύνθημα από την πλευρά του κόμματός του. «Στις 21 Μαΐου δίνουμε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή», είναι το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στους πολίτες. 

Ανεβάζει τους τόνους έναντι του Κυριάκου Μητοτάκη, καταλογίζοντας του ότι «στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ, η αδικία έγινε καθεστώς, στοχοποιήθηκαν εργαζόμενοι και νέοι ενώ οι ισχυροί έγιναν ισχυρότεροι». Κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι εξαπάτησε τη μεσαία τάξη, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε με απλή αναλογική και απλή λογική, είναι η φράση με την οποία ξεκινά το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου του 2023 και ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύεται για δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος, ισχυρό και αξιόπιστο ΕΣΥ, αποκατάσταση της εργασιακής κανονικότητας, στήριξη των νέων, των γυναικών των ανθρώπων της δημιουργίας, χωρίς διακρίσεις.

Βάζουμε τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη, κάνουμε την Ελλάδα χώρα ευρωπαϊκή, τονίζει ο κ. Τσίπρας ο οποίος εντείνει την προεκλογική δραστηριότητα  και αναχωρεί αμέσως μετά τη διακαναλική για τη Θεσσαλονίκη για την προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση