Ενεργειακή αναβάθμιση της νέας πτέρυγας του 417 Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού 

Υπογράφηκε χθες η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση της νέας πτέρυγας του 417 Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (417 ΝΙΜΤΣ).

Το έργο ανατέθηκε στην εργοληπτική επιχείρηση «Λουκάς Αθαν. Παπαγεωργίου και Σία Ε.Ε.» με διακριτικό τίτλο «PKM CONSULTING ENGINEERS».

Η προσφορά του εν λόγω φορέα κρίθηκε συμφέρουσα από οικονομική άποψη βάσει τιμής και ανέρχεται στο ποσό του ενός 1.328.278,99 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. 24%, με μέση τεκμαρτή έκπτωση 32,88%.

Οι δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης, αφορούν σε γενικές γραμμές στην θερμομόνωση του δώματος του κτιρίου, στην προσθήκη θερμομόνωσης στην εξωτερική επιφάνεια του κτιριακού κελύφους, στην αντικατάσταση των κουφωμάτων, στην αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων υδρόψυκτων ψυκτών, στην εγκατάσταση κεντρικού ηλιοθερμικού συστήματος για την παρασκευή ζεστού νερού χρήσης, στην αντικατάσταση της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας που εξυπηρετεί τον χώρο του αμφιθεάτρου, στην θερμομόνωση σωλήνων και λοιπές δράσεις.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης κατά 80% μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη) (Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.) 2014-2020. Η σχετική συμφωνία αναρτήθηκε ήδη στη Διαύγεια.

www.ertnews.gr

Κυριάκος Καρυώτης

Αφήστε μια απάντηση