Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ παρουσιάζει την Τετάρτη ο Κυρ. Μητσοτάκης

Kyriakos Mitsotakis

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει αύριο, Τετάρτη στις 18:00, το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

«Οι πολίτες θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία στην προκοπή και όχι δεύτερη ευκαιρία στη συμφορά» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που περιοδεύει σε Σχηματάρι, Θήβα και Λιβαδειά.

Άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τις προεκλογικές εξαγγελίες και το σχέδιο του της προοδευτικής διακυβέρνησης. Μίλησε για «κολοσσιαία λάθη τα οποία διέπραξαν το 2015» για να προσθέσει ότι ο κ. Βαρουφάκης αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της Προοδευτικής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σταματήστε να παίζετε “μονόπολη” με τις ζωές μας και με τις καταθέσεις των Ελλήνων, ως εδώ με αυτές τις σαχλαμάρες», δήλωσε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για μεταξύ τους debate, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «με τον κ. Τσίπρα έχω 100 ώρες συζήτησης στη Βουλή, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να περιμένει για να μάθει περισσότερα. Debate γίνονται με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και θυμάμαι τον κύριο Τσίπρα πριν από κάποια χρόνια να λέει ότι αποτελεί προσβολή στη δημοκρατία ένα debate των δύο».

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση