«Εμφύλιος» στην Ελληνική Λύση – Αποχωρήσεις και αναταραχή (video)

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Συνεχίζεται η πολιτική αναταραχή στην Ελληνική Λύση στον απόηχο της αποχώρησης Μυλωνάκη και Αλεξοπούλου. Για κάθαρση στο κόμμα του κάνει λόγο ο Κυριάκος Βελόπουλος και εξαπολύει “πυρά” εναντίον των πρώην στελεχών του.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον REAL FM ο Κ. Βελόπουλος: «Τα ψηφοδέλτια δεν βγήκαν, που τα ξέρει ο κύριος τάδε, του τα λέει η ΝΔ; Δεν ξέρω δεν γνωρίζω. Ας πάει στο μαγαζί που θέλει να πάει και να τελειώσει η ιστορία. Γελάκια, αγκαλίτσες, χειραψίες με τη ΝΔ από την Ελληνική Λύση δεν θα υπάρξουν ποτέ. Είναι οι πιο βρώμικες εκλογές των τελευταίων ετών. Όταν μιλάς για κάθαρση, δεν συνομιλείς με λερωμένους».

Αντώνης Μυλωνάκης και Αικατερίνη Αλεξοπούλου διαψεύδουν τα περί υπόγειων συνομιλιών.

Όπως δήλωσε ο Αντώνης Μυλωνάκης: «Ένα μήνα πριν αρχίζει ο κ. Βελόπουλος διαδίδει εντός και εκτός του κοινοβουλίου, ότι κάποιοι από τη ΝΔ προσεγγίζουν υποψηφίους βουλευτές. Δεν θέλει την προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα, θέλει ένα μαγαζάκι το οποί θα είναι 3% – 3,5% να μπει μέσα, να έχει 10 βουλευτές, να το ελέγχει πλήρως».

Από την πλευρά της η τέως υποψήφια της Ελληνικής Λύσης, Αικατερίνη Αλεξοπούλου δήλωσε: «Αυτός ο τρόπος όλης της συμπεριφοράς είχε έλλειμμα δημοκρατίας. Γιατί μας καταδίκασε ο πρόεδρος χωρίς αποδείξεις; Εκείνος μας έλεγε πάντα “χωρίς αποδείξεις δεν υπάρχει κατηγορία”. Μας εξόρισε γιατί είχαμε παλέψει για τον τομέα μας. Δώσαμε ψυχή και το ήξερε».

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος διέψευσε ότι υπάρχει προοπτική συνεργασίας της ΝΔ με βουλευτές της Ελληνικής Λύσης: «Η ΝΔ δεν θα συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση, ούτε φυσικά παρεμβαίνει στα εσωτερικά άλλων κομμάτων».

Την απόφαση του κόμματος να κατέλθει σε άλλη εκλογική περιφέρεια αποδέχθηκε ο Αβδελάς Απόστολος.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θωμάς

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση