Κ. Μητσοτάκης: Το τρίτο μνημόνιο Τσίπρα – Βαρουφάκη μας στοίχισε σχεδόν 100 δισ.

Κυριάκος Μητσοτάκης | Κέρκυρα

Aυτοδύναμη ΝΔ για μια αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Βρισκόμαστε πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση που θα δώσει στη ΝΔ την εντολή για μια νέα δημιουργική θητεία σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η μάχη της 21ης Μαΐου είναι μια από τις κρισιμότερες μάχες στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Αυτοδύναμη ΝΔ για μια αυτοδύμανη και ισχυρή Ελλάδα, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός ενω σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι «από το 2019 πετύχαμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος από τα 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ».

«Συνολικά ελαφρύναμε τους ώμους των πολιτών και τις πλάτες των επιχειρήσεων από τα βάρη 7 δισ. ευρώ. Αυτές είναι μόνιμες απαλλαγές όταν το τρίτο μνημόνιο Τσίπρα – Βαρουφάκη μας στοίχισε σχεδόν 100 δισ.» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Είναι η αλήθεια ότι καμία κυβέρνηση δεν πολέμησε σε τόσα πολλά κα διαφορετικά μέτωπα, ανέφερε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο της Κυβέρνησης όπως η ψήφιση 423 νόμων, οι φορολογικές ελαφρύνσεις που έγιναν, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η μείωση της ανεργίας.

Ναι μπορέσαμε να μειώσουμε φόρους και να πετύχουμε ανάπτυξη διατηρώντας τη δημοσιονομική ισορροπία είπε μεταξύ άλλων.

Η οικονομία μας αναβαθμίστηκε 12 φορές και είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας, είπε και πρόσθεσεαν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές διαβεβαιώνω ότι θά πάρουμε επενδυτική βαθμίδα πριν το τέλος του 2023.

Η χώρα ξέφραγο αμπέλι είναι πια παρελθόν σημείωε ενώ επανέλαβε ότι ο φράκτης στον Έβρο επεκτείνεται.

Μίλησε για τα μεγάλα έργα που δίνουν ζωή στην περιφέρεια ενώ τόνισε ότι είμαστε μια από τις πρώτες 10 χώρες στον κόσμο για παραγωγή ενέργειας από ήλιο και άνεμο.

Κείμενο σε εξέλιξη

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση