Συνεχίζεται η προεκλογική κόντρα με φόντο τις μετεκλογικές συνεργασίες – Στο στόχαστρο νέο δημοσίευμα για τον Γ. Ραγκούση

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΥΡΙΖΑ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Οι θετικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας πρωταγωνιστούν στο νέο βίντεο που ανέβασε χθες (03.04.2023) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Άλλωστε τα οικονομικά, όπως και η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας μέσα στο 2023, θεωρούνται από το κυβερνητικό επιτελείο, προνομιακό πεδίο.

Παράλληλα με την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε μια σειρά ζητημάτων όπως η ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, χθες ο Αλέξης Τσίπρας, σε βιντεοσκοπημένη παρέμβαση του που οργάνωσε η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ, το τμήμα Δικαιωμάτων και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι μια προοδευτική κυβέρνηση θα θεσμοθετήσει τον γάμο για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως φύλου.

Παρέμβαση υπέρ των συνεργασιών έκανε με συνέντευξή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ σχολίασε και τη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη ότι δε δέχεται για Πρωθυπουργό ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ούτε τον Αλέξη Τσίπρα, σε ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, εξηγώντας πως η πρόταση Ανδρουλάκη είναι λογική στο θεμέλιό της.

Το δημοσίευμα για τον Ραγκούση

Νέο γύρο αντιπαράθεσης από την άλλη, προκαλεί δημοσίευμα της «Απογευματινής», σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Ραγκούσης είχε προσλάβει πλασματικά τα δύο του παιδιά ως υπαλλήλους στην ατομική του επιχείρηση – μέσω της οποίας νοίκιαζε το σπίτι του στην Πάρο ως τουριστικό κατάλυμα – ώστε στη συνέχεια να λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας για τους εποχικούς υπαλλήλους και ο ίδιος να αυξάνει τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης.

Ο Τομέαρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του μιλά για πλαστογράφηση του νοήματος των εγγράφων, που παρουσιάζονται, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ο Γιάννης Ραγκούσης απάτησε σχετικά με το δημοσίευμα πως: «Τολμούν και με κατηγορούν ότι τα 2 παιδιά μου, φοιτητές 25 και 23 ετών, αντί να εργαστούν σεζόν σε άλλες επιχειρήσεις, τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκαν με πλήρη ασφάλιση στην επιχείρησή μου (…) Ο δε μισθός τους, που καταχωρήθηκε στα έξοδα της επιχείρησης, ήταν ο ελάχιστος που επιτάσσει ο νόμος (…). Αηδία και αποτροπιασμό αισθάνομαι για την κατάντια του συστήματος Μητσοτάκη στην οποία οδηγεί την πολιτική ζωή του τόπου». 

Ο κ. Ραγκούσης συνομολογεί όλες τις πράξεις, που του αποδίδονται, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

«Ας αντιληφθεί επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από το δάχτυλό του. Αν μετα από όλα αυτά εξακολουθήσει να καλύπτει τον κ. Ραγκούση, θα αποδείξει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ποιο πραγματικά είναι το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται ότι έμαθε να πολιτεύεται στα κότερα, να κολυμπάει στις πολυτελείς πισίνες και να γεύεται το χαβιάρι με τα λεφτά των φορολογουμένων πολιτών. Ιδού λοιπόν η Ρόδος κ. Τσίπρα», αναφέρουν.

Στο μεταξύ η πολιτική κόντρα με φόντο τις μετεκλογικές συνεργασίες και τα ζητήματα της επικαιρότητας συνεχίζεται ενώ, τις επόμενες μέρες οι πολιτικοί αρχηγοί πυκνώνουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους σε Αττική και περιφέρεια.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση