Ένθετο Υγεία: Δωρεάν ψυχοθεραπεία για επιβάτες και συγγενείς στην τραγωδία των Τεμπών

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία, προκειμένου να συμπαρασταθεί έμπρακτα στους πληγέντες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Τα μέλη της είναι διατεθειμένα να παρέχουν δωρεάν 15 συνεδρίες ψυχοθεραπευτικής βοήθειας ψυχαναλυτικού τύπου ανά άτομο σε επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας ή άτομα του περιβάλλοντός τους, που υπέστησαν άμεσα ή έμμεσα τις συνέπειες του καταστροφικού δυστυχήματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία στα τηλέφωνα 210-7212828 /  210-7214662 ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση administration@psychoanalysis.gr

Δείτε ακόμα στο Ένθετο για την ΥΓΕΙΑ του ΕΡΤNEWS:

Νέο δημόσιο Κέντρο Ημέρας και Κινητή Μονάδα για άτομα με άνοια στο Ν. Ηράκλειο:

Ένα κέντρο ημέρας για άτομα με άνοια άνοιξε πρόσφατα στο Ηράκλειο Αττικής. Μαζί με την κινητή μονάδα θα παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης σε άτομα με άνοια αλλά και τους φροντιστές τους. 

Παιδικός καρκίνος/Η αγωνία των γονέων του Συλλόγου «Φλόγα»: Η μάχη με τον καρκίνο που δίνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες παιδιά και στη χώρα μας είναι σκληρή. Τα περισσότερα όμως καταφέρνουν να βγουν νικητές. Ο σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Φλόγα” εκφράζει την αγωνία για το αν θα συνεχιστεί η ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα των παιδιών μετά τη μετατροπή της Ογκολογικής Μονάδας “Ελπίδα” σε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Πάντως, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, η λειτουργία του ογκολογικού κέντρου Ελπίδα θα αναβαθμιστεί. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr