Ένθετο Γεωργία: Καινοτόμο γάλα με μελατονίνη υπόσχεται καλύτερο ύπνο

gala-vradino

Σε εξέλιξη βρίσκεται ερευνητικό πρόγραμμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για το ποσοστό μελατονίνης στο νυχτερινό γάλα. Ένα καινούργιο προϊόν έκανε την εμφάνισή του, το γάλα βραδινό. Συλλέγεται μόνο από το νυχτερινό άρμεγμα των αγελάδων και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται να περιέχει αυξημένο ποσοστό της ορμόνης που βοηθά στον καλύτερο ύπνο.

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τη ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΡΤNEWS:

“Σωφερίνα» στα… χωράφια:

Αγαπά τη γη. Είναι όλη της η ζωή. Ο λόγος για μια 90χρονη στο Τριάδι Θεσσαλονίκης
Δεν μπορεί να σκεφτεί ότι θα έκανε άλλη δουλειά. Είμαι μια περήφανη αγρότισσα, μας είπε με καμάρι, και μάλιστα ήταν από τις πρώτες γυναίκες στη Θεσσαλονίκη που πήρε δίπλωμα οδήγησης τρακτέρ, πριν από 64 χρόνια.

Φεστιβάλ Υπερτροφών στο Ζάππειο: Προϊόντα ποιοτικά, υψηλής θρεπτικής αξίας είναι το ζητούμενο από πολλούς καταναλωτές. Το Super Foods Festival 2023 που άνοιξε τις πύλες του στον κήπο του Ζαππείου, είναι ιδανικό για τους λάτρεις των βιολογικών προϊόντων, για όσους αγαπούν τη σωστή διατροφή, ακολουθούν τις νέες διατροφικές τάσεις και θέλουν να γνωρίσουν καινοτόμα προϊόντα από αγρότες που πραγματικά, πρωτοπορούν και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στον μόχθο τους.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

www.ertnews.gr

Μαρία Νικολαΐδου
image}

Αφήστε μια απάντηση