Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Συνεχίζονται οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών του Καραμανδάνειου

34χρονη - Πάτρα

Συνεχίζονται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού από την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Μέχρι τώρα, στις καταθέσεις τους, υποστηρίζουν ότι η 9χρονη δεν είχε κάποιο παθολογικό πρόβλημα και ότι είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ από την πλευρά του ο δικηγόρος της κατηγορούμενης επιμένει ότι το προσωπικό του νοσοκομείου ψεύδεται και ότι θα καταθέσει στοιχεία για την αθωότητα της 34χρονης.

Στην προηγούμενη δικάσιμο κατέθεσε η νοσηλεύτρια του Καραμανδάνειου, η οποία είναι η πρώτη που πήγε στο δωμάτιο του κοριτσιού όταν χτύπησε το κουδούνι έκτακτης ανάγκης. Περιέγραψε ότι όταν βγήκε από το δωμάτιο νοσηλευτών αφού χτύπησε το κουδούνι «sos», η κατηγορούμενη τής έκανε νόημα με τα χέρια να κάνει γρήγορα. Όταν μπήκε στο δωμάτιο είδε ένα παιδί ωχρό και αναίσθητο και μετά ήρθαν οι γιατροί και άρχισαν να κάνουν ανάνηψη. Παρούσα στην αίθουσα ήταν η κατηγορούμενη.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση