Πανεκπαιδευτική απεργία ΟΛΜΕ-ΔΟΕ μέσα στον Φεβρουάριο

Olme

To πρόγραμμα δράσης και το σκεπτικό που το διέπει, κοινοποίησε το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ στον κλάδο των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία η εισήγηση πηγαίνει στις γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ και ακολούθως οι πρόεδροί τους, ανάλογα και με το αποτέλεσμα της συνέλευσης στην ΕΛΜΕ τους, συμμετέχουν και ψηφίζουν ανάλογα στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας.

Αυτή ορίστηκε για το Σάββατο 11/02/2023 στις 11.00 π.μ. στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας (Νέστου 4, Αμπελόκηποι, Στάση ΜΕΤΡΟ: Μέγαρο Μουσικής).

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της εισήγησης της ΟΛΜΕ.

Το προτεινόμενο πρόγραμμα δράσης αναφέρει:

«-Κηρύσσουμε απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση, όπως αυτή προβλέπεται στον ν. 4823/21 και στην εφαρμοστική υπουργική απόφαση 9950/ΓΔ5/27-01-23.
-Στάσεις εργασίας από την ΟΛΜΕ και αλλά και τις ΕΛΜΕ προκειμένου να καλυφθούν όλοι σε συνάδελφοι σε όλες τις φάσεις της “αξιολόγησης”.
-Πανεκπαιδευτική απεργία ΟΛΜΕ-ΔΟΕ μέσα στον Φεβρουάριο.
Να οργανωθούν συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα μαζί με ΔΟΕ και ΣΕΠΕ
-Η ΟΛΜΕ να προσφύγει δικαστικά, στην περίπτωση που οποιαδήποτε ΔΔΕ προχωρήσει σε ανάκληση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης για την ενίσχυση του αγώνα.
-Η ΟΛΜΕ και οι ΕΛΜΕ να προχωρήσουν σε συνεντεύξεις τύπου σε κεντρικά και τοπικά ΜΜΕ, περιοδείες, εκδηλώσεις κλπ
-Η ΟΛΜΕ να αποστείλει επιστολή προς τους γονείς και οι ΕΛΜΕ να προχωρήσουν σε ενημερώσεις στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
-Νέες Γενικές Συνελεύσεις και νέα Γενική Συνέλευση προέδρων, ανάλογα με τις εξελίξεις».

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος

Αφήστε μια απάντηση