Υπόθεση Πάτρας: Διακόπηκε για τις 31/1 η δίκη της 34χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της

Διακόπηκε για τις 31 Ιανουαρίου η δίκη της 34χρονης κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, καθώς είναι σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία με την απολογία της για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τετάρτης (11/1) έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων η 34χρονη κατηγορούμενη παιδοκτόνος από την Πάτρα, για να απολογηθεί τελικώς σήμερα για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.
Όπως δήλωσε προσερχόμενος ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας έχει ετοιμάσει ένα πολυσέλιδο υπόμνημα περίπου 100 με 120 σελίδων, στο οποίο αναπτύσσονται πλήρως οι θέσεις της κατηγορούμενης.

Οι βασικοί άξονες της υπερασπιστική της γραμμής είναι ότι είναι αθώα, ότι τα παιδιά της δεν δολοφονήθηκαν, ότι πέθαναν και τα δύο μικρότερα παιδιά της από παθολογικά αίτια.

Η 34χρονη αμφισβητεί ευθέως το πόρισμα Καρακούκη και Καλόγρηα που κάνει λόγο για ασφυξία ως αιτία θανάτου για τα μικρότερα παιδιά και για αυτό άλλωστε ο κ. Κούγιας το προηγούμενο διάστημα είχε ζητήσει να καταθέσουν εδώ στην ανακρίτρια μία σειρά από ιατροδικαστές, προκειμένου να υποστηρίξουν όπως νομίζουν τη θέση τους ότι τα παιδιά δεν κατέληξαν μετά από εγκληματική ενέργεια αλλά από παθολογικά αίτια.

www.ertnews.gr

Βιβή Παπαστεφάνου

Αφήστε μια απάντηση