Καλωσήρθες 2023! Το ertnews.gr σάς εύχεται καλή χρονιά

Μία δύσκολη χρονιά, όπως ήταν το 2022, μας αποχαιρετά κληροδοτώντας υψηλές προσδοκίες για το 2023. Το ertnews.gr σάς εύχεται καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρά και ευημερία και θα βρίσκεται διαρκώς κοντά σας για να σας ενημερώνει για τα μικρά και μεγάλα γεγονότα .
Για όλα όσα απασχόλησαν την επικαιρότητα το έτος που αποχαιρετούμε, ακολουθεί η ανασκόπηση που ετοίμασαν για εσάς οι δημοσιογράφοι του ERTNEWS:

Μια δύσκολη χρονιά αποτέλεσε το 2022 για εγχώρια και παγκόσμια οικονομία. Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφερε ανατιμήσεις σε καύσιμα, τρόφιμα και ενέργεια με αποτέλεσμα, πολλές οικογένειες πανευρωπαϊκά να δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και να αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και τις βασικές τους ανάγκες.

– Ελληνοτουρκικά, παρακολουθήσεις, κυβέρνηση και αντιπολίτευση – Η πολιτική ανασκόπηση του 2022
Τα ελληνοτουρκικά, οι παρακολουθήσεις, το κυβερνητικό έργο και οι προτεραιότητες των κομμάτων αφήνουν το στίγμα τους για τη χρονιά που φέυγει. Το 2022 δεν σημαδεύτηκε από το μεγάλο γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ήταν όμως η χρονιά που αποκρυσταλλώθηκε με τον ευκρινέστερο τρόπο η νέα τουρκική στρατηγική, με στόχο την ανατροπή του στάτους κβο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

– Tα σημαντικότερα γεγονότα στην εσωτερική επικαιρότητα το 2022

Tα σημαντικότερα γεγονότα στην εσωτερική επικαιρότητα είχαν ιδιαίτερα σκληρό πρόσημο. Αν βάζαμε έναν τίτλο αυτός θα ήταν «έγκλημα» και «τιμωρία».

Ανασκόπηση στα διεθνή γεγονότα

www.ertnews.gr

Τάσος Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση