Σε ρυθμούς Πρωτοχρονιάς: Ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι και τα δώρα του Αϊ-Βασίλη

Αυξημένη ήταν σήμερα η κίνηση τόσο στις αγορές τροφίμων, καθώς οι καταναλωτές κάνουν τις ετοιμασίες τους για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, όσο και στα καταστήματα, για τα δώρα του Αϊ-Βασίλη. Τα σούπερ μάρκετ πάντως θα είναι ανοιχτά και αύριο.

Αυξημένη η κίνηση στην αγορά της Βαρβακείου, καθώς ολοκληρώνονται οι ετοιμασίες για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Tσιμπημένες βρίσκουν οι περισσότεροι καταναλωτές -σε σύγκριση με τα Χριστούγεννα- τις τιμές στο αρνί και το κατσίκι.

Μιλώντας για τις τιμές ο πρόεδρος της Βαρβακείου Ανδρέας Νιώτης ανέφερε: «το αρνί και το κατσίκι όπως και τα Χριστούγεννα και το χοιρινό από 4 έως 5.50 το κιλό. Το μοσχάρι ξεκινά από 6.30 έως 9.90».

Στη Βαρβάκειο αγορά το αρνί ξεκινάει από τα 9 ευρώ το κιλό, το κοτόπουλο από τα 4 ευρώ, ενώ οι τιμές για χοιρινό και μοσχάρι ξεκινούν από τα 6 και τα 7 ευρώ.

Ικανοποιημένοι από την κίνηση εμφανίζονται οι έμποροι της Θεσσαλονίκης. Σε εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε και η αγορά των Γρεβενών ενώ ικανοποιημένοι δηλώνουν όλοι από την κίνηση στην αγορά στην Αχαΐα όπου στο 100% είναι η πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα και τα ξενοδοχεία, ενώ γεμάτα είναι τα καφέ και τα εστιατόρια της περιοχής.

Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου, Αλεξία Καλαϊτζή, Μάκης Νασιάδης, Ελένη Μπουγά

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση