Ένθετο Τουρισμός: «Μέκκα» της αναρρίχησης η Κάλυμνος

Με τόσα πολλά κατάλληλα σημεία για αναρρίχηση και ένα τοπίο – γύρω από τους βράχους- που κόβει την ανάσα, η Κάλυμνος έχει εξελιχθεί στον απόλυτο προορισμό για αναρριχητές απ’ ολόκληρο τον κόσμο. 4000 εύκολα προσβάσιμες αναρριχητικές διαδρομές για όλες τις ηλικίες και μια τουριστική σεζόν που επεκτείνεται εξαιτίας της συγκεκριμένης δραστηριότητας, η οποία ανήκει πλέον στα ολυμπιακά αθλήματα.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» του ΕΡΤΝEWS:

«Αυγερινός Κοζάνης»: 100% πληρότητα για τα Χριστούγεννα.

Ένα πανέμορφο γραφικό καστανοχώρι στην Κοζάνη. Ένας ακόμα υπέροχος εορταστικός προορισμός της πατρίδας μας. Ο Αυγερινός, με τους 100 μόνιμους κατοίκους, και τον ένα και μοναδικό ξενώνα, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες των Χριστουγέννων και τα σπίτια να μοσχομυρίσουν από τα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα. Εκεί, πραγματοποιείται στις 16 Δεκεμβρίου και το δρώμενο της Γουρνοχαράς.

-Ιωάννινα, η πανέμορφη πρωτεύουσα της Ηπείρου

Μια ζωντανή πόλη με πολλά πρόσωπα, με ιστορία αιώνων, αλλά την εικόνα ενός τόπου που εξελίσσεται σε σύγχρονο τουριστικό προορισμό. Ο λόγος για τα Ιωάννινα, την πρωτεύουσα της Ηπείρου, στις όχθες μιας ειδυλλιακής λίμνης. Εδώ συναντιέται η παράδοση με την ορμή μια πόλης, γεμάτης νέους ανθρώπους κι ενθουσιασμένους ταξιδιώτες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

www.ertnews.gr

Μαρία Νικολαΐδου

Αφήστε μια απάντηση