ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Παραδέχτηκε ο κ. Γεραπετρίτης ότι οι υποκλοπές δεν είναι προϊόν φαντασίας; Θα τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός για αναπαραγωγή «μυθολογιών»;

«Μέσα στην απελπισία του ο κ. Οικονόμου καταφεύγει στη ξαναζεσταμένη σούπα για παρακολουθήσεις υπουργών ανάμεσα στο 2015 κ στο 2019» κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο Νάσος Ηλιόπουλος και συνεχίζει: «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν επικαλείται το απόρρητο και δεν έχει κρύψει τίποτα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μέσα στην απελπισία του ο κ. Οικονόμου καταφεύγει στη ξαναζεσταμένη σούπα για παρακολουθήσεις υπουργών ανάμεσα στο 2015 κ στο 2019. Θα επαναλάβουμε το αυτονόητο: ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν επικαλείται το απόρρητο και δεν έχει κρύψει τίποτα.

Ας αφήσει τους φτηνούς αντιπερισπασμούς ο κ. Οικονόμου και ας μας βοηθήσει να καταλάβουμε και εμείς:

Παραδέχτηκε σήμερα ο κ. Γεραπετρίτης ότι οι υποκλοπές δεν είναι προϊόν φαντασίας αλλά πραγματικότητα; Αν ναι, θα τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός ως συνεργό στην αναπαραγωγή «μυθολογιών»;

Ο κ. Κύρτσος και ο κ. Τέλλογλου απειλούν την εθνική ασφάλεια της χώρας; Αν όχι, γιατί τους παρακολουθούσε η ΕΥΠ;

Κύριε Οικονόμου τα πράγματα είναι απλά. Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο και η μόνη αφετηρία για την οποιαδήποτε τοποθέτηση επί του θέματος.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση