ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Σπυράκη: Ο Κ. Μητσοτάκης δεν ξέρει τι να πρωτοσυγκαλύψει

Στις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη η κομματική ιδιότητατης οποία ανεστάλη σήμερα το πρωί αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προσπαθεί να «πουλήσει» ως δήθεν «απόφασή του» την αναστολή της κομματικής ιδιότητας της ευρωβουλευτή, και σχολιάζει πως «δεν ξέρει τι να πρωτοπρολάβει και τι να πρωτοσυγκαλύψει».

Η ανακοίνωση

«Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα μέλους της Νέας Δημοκρατίας, στην Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

Συμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κομματος, οσο διαρκεί η αναστολή δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής, στην Α’ Θεσσαλονίκης, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Μετά την άρση ασυλίας της κας Σπυράκη που ελέγχεται για απάτη από τον ευρωπαίο εισαγγελέα, περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη το αυτονόητο, δηλαδή την αποπομπή της.

Αντί αυτού προσπαθούσαν όλη τη νύχτα να μας πείσουν ότι δεν πρόκειται για απάτη αλλά απλά για μια «διοικητική διαφορά».

Αλήθεια σήμερα τι άλλαξε;

Η απελπιστική κατρακύλα του κ. Μητσοτάκη είναι ότι πλέον δεν ξέρει τι να πρωτοπρολάβει και τι να πρωτοσυγκαλύψει.

Υ.Γ. Τελικά «με απόφαση Μητσοτάκη» αναστέλλεται η κομματική της ιδιότητα ή με πρωτοβουλία της ίδιας της κας Σπυράκη όπως ανακοίνωσε το πρωί;

Τελικά ούτε την κα Σπυράκη δεν είναι σε θέση να ελέγξει.»

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση