Ο Bad Bunny είναι ο καλλιτέχνης με τη μεγαλύτερη ροή στο Spotify παγκοσμίως – Για 3η φορά

Ίσως η χρονιά του κουνελιού να έφταε νωρίς – ο Bad Bunny ήταν ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ροές στο Spotify παγκοσμίως το 2022, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Πορτορικανός σούπερ σταρ κυριάρχησε και πάλι στο Spotify Wrapped, την ετήσια σύνοψη της υπηρεσίας streaming για τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που άκουσαν οι χρήστες της κατά τη διάρκεια του έτους. Στην παγκόσμια πεντάδα των κορυφαίων καλλιτεχνών της χρονιάς βρίσκονται επίσης η Taylor Swift, ο The Weeknd και οι K-Pop BTS.

Ο Bad Bunny ήταν ήδη αστέρι, αλλά η φετινή χρονιά αποδείχθηκε μπλοκμπάστερ για τον τραγουδιστή του «Moscow Mule». Το smash-hit άλμπουμ του «Un Verano Sin Ti», το οποίο έκτοτε είναι υποψήφιο για το άλμπουμ της χρονιάς στα επερχόμενα Grammy, ήταν επίσης το άλμπουμ με τις περισσότερες ροές παγκοσμίως στο Spotify φέτος.

(AP Photo/Ted Shaffrey)

Για να τιμήσει το επίτευγμα του Bad Bunny, το Spotify δήλωσε ότι θα μετατρέψει το εικονίδιο της καρδιάς του στο σχέδιο που φαίνεται στο εξώφυλλο του άλμπουμ «Un Verano Sin Ti», μια εκδοχή του οποίου εμφανίστηκε ως μπαλόνι στην παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy’s φέτος.

Στις ΗΠΑ, ο Drake βγήκε πρώτος ως ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ροές της χρονιάς, ακολουθούμενος από τη Swift.

Ο Kanye West, ο οποίος έχει επικριθεί ευρέως για πολλαπλά αντισημιτικά σχόλια τις τελευταίες εβδομάδες, εμφανίστηκε επίσης στην πρώτη πεντάδα.

Πηγή: edition.cnn.com

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr