Συνέχεια του Φεστιβάλ ΙΡΙΔΑ VISIONS – μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α.

Συνεχίζεται για μία ακόμη εβδομάδα το φεστιβάλ ΙΡΙΔΑ VISIONS – μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α., που συνδιοργανώνουν ο Κινηματογραφικός, ο Φωτογραφικός, ο Θεατρικός και ο Χορευτικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.).

Την Τετάρτη 30/11 στις 18:00 πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Ίριδα ομιλία της φωτογράφου Δανάης Σίμου.

Το Σάββατο 3/12 στις 17:30 θα γίνει παρουσίαση και συζήτηση σχετικά με τον συλλογικό τόμο “Black Mirror: Ο μαύρος καθρέφτης της ψηφιακότητας”. Παρόντες θα είναι η επιμελήτρια του τόμου Δέσποινα Καταπότη και οι συμμετέχοντες συγγραφείς Γιάννης Καντέα Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Παπαγεωργίου και Κώστας Κωστάκος. Την συζήτηση θα συντονίσει η Ιωάννα Ζούλη.

Στις 21:00 θα προβληθεί η ταινία Από την άκρη της πόλης του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, παρουσία του σκηνοθέτη.

Την Κυριακή 4/12 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Ίριδα masterclass του Rafael Ramirez πάνω σε εναλλακτικές μεθόδους προσέγγισης του σεναρίου από την πλευρά του κινηματογραφιστή (το masterclass θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά).

Στις 21:00 προβληθεί η ταινία Ο γιος της Σοφίας της Ελίνας Ψύκου, παρουσία της σκηνοθέτιδος.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο κινηματοθέατρο Ίρις (Ιπποκράτους 15 & Ακαδημίας 55). Η είσοδος θα γίνεται από τη πλευρά της Ακαδημίας με την επίδειξη του email προκράτησης θέσης και παραλαβή δωρεάν εισιτηρίου.

Η προκράτηση θέσεων ξεκινάει 4 μέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση και ώρα 11:00 π.μ. Η προκράτηση ισχύει έως 15 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Στην συνέχεια η είσοδος γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Την ημέρα της εκδήλωσης θα υπάρχει και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην είσοδο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και εισιτήρια επισκεφτείτε το iridavisions.gr

www.ertnews.gr

Φούλη Ζαβιτσάνου