Ένθετο Τουρισμός: Η Ελλάδα πρωταγωνίστρια και στον γαμήλιο τουρισμό

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του ΕΟΤ και της Ελληνικής Ένωσης Διοργανωτών Εκδηλώσεων Προορισμού για την προβολή του τουρισμού πολυτελείας και άλλων σημαντικών πτυχών του, προκειμένου η Ελλάδα να πρωταγωνιστήσει και στον κλάδο εκδηλώσεων προορισμού. Ο γαμήλιος τουρισμός αποτελεί ένα δυναμικά ανερχόμενο κλάδο, που προβάλει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, με στόχο να καταστεί ένα σημαντικό διακριτό τμήμα του τουριστικού προϊόντος της χώρας. Δημιουργεί προστιθέμενη αξία και συμβάλλει στη στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τον εμπλουτισμό του προϊόντος αυτού.

Δείτε ακόμα στην Ειδική Έκδοση «Τουρισμός» του ΕΡΤnews:

 Ο Αλέξανδρος Σπανός και η οικογένειά του, με πολλή προσπάθεια και μεράκι μετέτρεψαν το παλιό σχολείο του χωριού σε ξενώνα -εστιατόριο και έδωσαν και πάλι ζωή στο χωριό. Στην Πηγή Κόνιτσας. Υποδέχονται επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου και φυσικά Έλληνες και ντόπιους, οι οποίοι απολαμβάνουν εκεί όμορφες, αυθεντικές στιγμές.

Ένα ιστορικό μέρος στην Κρήτη φιλοξενεί έναν θρυλικό φάρο.Πρόκειται για τον φάρο του Αφορεσμένου, σ’ ένα άγριο, χαρακτηριστικό κρητικό τοπίο, εκπληκτικής ομορφιάς.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση