Αγώνας γνωριμίας με το Orienteering – Άθλημα προσανατολισμού και εξερεύνησης

Είστε νέος/νέα 15-30 ετών και ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε νέα αθλήματα; Σας αρέσει να προσανατολίζεστε και να εξερευνείτε νέα μέρη με τη χρήση χάρτη;

To KMOΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτικών για το Orienteering σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε αθλητική εκδήλωση για τους νέους και αγώνα γνωριμίας με το orienteering, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στις 10π.μ., στο Άλσος Ηλιούπολης (είσοδος από Μνησικλέους).

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες θα δοθούν αναμνηστικά και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Μετά τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήρι για την προώθηση της ισότητας και της περιβαλλοντικής συνείδησης μέσω του αθλητισμού.

Παράλληλα, όσοι και όσες επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν σε μικρά βίντεο, στα οποία θα διατυπώνουν τις απόψεις τους σχετικά με τους στόχους που έχει θέσει η Ευρώπη για τη Νεολαία και πώς μπορούν να προωθηθούν μέσω του αθλητισμού.

Για εγγραφή στον αγώνα και την εκδήλωση συμπληρώστε αυτήν την φόρμα.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούνται όσες και όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στον αγώνα και τις βιωματικές δράσεις να κάνετε εγγραφή στην παρούσα φόρμα έως την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών δράσεων “Orient: Young explorers re-discover local communities through orienteering” και “ACTIVE! Engage, Connect, Empower EU Youth through sustainable, inclusive and democratic Sport”, οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΜΟΠ στα email orient-project@kmop.org / salmatani.e@kmop.org ή τηλεφωνικά στο 210 3637547.

www.ertnews.gr

Δάφνη Σκαλιώνη