“Avatar: The Way of Water” — Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Η 20th Century Studio έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ και πόστερ για τo «Avatar: The Way of Water», το πολυαναμενόμενο πρώτο σίκουελ της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του Τζέιμς Κάμερον «Avatar», της πιο επιτυχημένης ταινίας όλων των εποχών. Το «Avatar: The Way of Water» θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

Με το «Avatar: The Way of Water», η κινηματογραφική εμπειρία φτάνει σε νέα ύψη, καθώς ο Κάμερον μεταφέρει το κοινό πίσω στον υπέροχο κόσμο της Πανδώρας σε μια φαντασμαγορική και συγκλονιστική περιπέτεια γεμάτη δράση.

Τοποθετημένο χρονικά περισσότερο από μια δεκαετία μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, το «Avatar: The Way of Water» αρχίζει να αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Σάλι (του Τζέικ, της Νεϊτίρι και των παιδιών τους), τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τις προσπάθειες που κάνουν για να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή, τις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που υφίστανται.

Στην σκηνοθετημένη από τον Τζέιμς Κάμερον ταινία (παραγωγή Lightstorm Entertainment Production) πρωταγωνιστούν οι Σαμ Ουόρδιγκτον, Ζόε Σαλντάνα, Σιγκόρνεϊ Ουίβερ, Στίβεν Λανγκ και Κέιτ Ουίνσλετ.

Το σενάριο υπογράφουν οι Τζέιμς Κάμερον και Ρικ Τζάφα και Αμάντα Σίλβερ.



www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr