Γραπτή δήλωση από τη σύζυγο Μίχου: «Καμία εμπλοκή στην αποτρόπαια πράξη»

Γραπτή δήλωση εξέδωσε η σύζυγος του κατηγορούμενου για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, στην οποία χαρακτηρίζει αποτρόπαια την πράξη του, τονίζει πως η ίδια και ο γιος τους δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ αναφέρεται και όσα συζήτησε με την μητέρα του παιδιού.

Η δήλωση της συζύγου του 53χρονου Ηλία Μίχου

«Αυτές τις ημέρες εγώ και το παιδί μου  και δεν είχαμε καμμία σχέση, και για τις οποίες μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε.

Με τον πρώην σύζυγο μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας.

Στις 3/9 το πρωί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μου έστειλε μέσω κοινωνικού δικτύου μήνυμα πως ήθελε να μιλήσουμε και μου κοινοποίησε δυο συνομιλίες του πρώην συζύγου μου με το παιδί, με σοκαριστικό περιεχόμενο, γράφοντας μου πως θα τον καταγγείλει για “σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου”, όπως μου έγραψε και πως αν δεν το κάνει αυτή, θα το κάνει η αδελφή της, η οποία επίσης μου έστειλε μήνυμα με τους διαλόγους αυτούς. Έχασα κυριολεκτικά την γη κάτω από τα πόδια μου, αμέσως μιλήσαμε με την μητέρα του παιδιού με φωνητική κλήση και μου επανέλαβε τα ίδια. Αυθημερόν απαίτησα από τον πρώην σύζυγο μου να φύγει από το σπίτι, όπως και έπραξε και να πάρουμε διαζύγιο, δηλώνοντας του πως αν δεν μου έδινε συναινετικό, θα έκανα αγωγή διαζυγίου αναφεροντας ως λόγο όσα έμαθα. Αναγκαστικά συμφώνησε, απευθυνθήκαμε σε δικηγόρους, συντάχθηκε και υπογράψαμε το απαραίτητο ιδιωτικό συμφωνητικό και στις 4 Οκτωβρίου υπογράψαμε σε συμβολαιογράφο την πράξη λύσης του γάμου και χωρίσαμε αμετάκλητα.

 

 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση