Απίστευτο σοκ για χαροκαμένο πατέρα: Άνοιξε το φέρετρο του νεκρού μωρού του και είδε… [φωτο]

Τι απίστευτο είδε ένας πατέρας όταν άνοιξε το φέρετρο του νεκρού μωρού του;

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας από την Ονδούρα, ο οποίος συνειδητοποίησε με τον πιο τραγικό τρόπο πως ο απόλυτος εφιάλτης για έναν γονιό που έζησε, δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα καλά σκηνοθετημένο ψέμα!

Αδυνατώντας να συμβιβαστεί με τον ανείπωτο «χαμό» που τον βρήκε, ο χαροκαμένος Melvin Mendoza ξέθαψε με τους φίλους του το φέρετρο του μωρού του, ανακαλύπτοντας μέσα μία… κούκλα!

Η σύντροφός του, Rosa Castellanos Diaz, προσποιούνταν ότι ήταν έγκυος σε δίδυμα για εννιά ολόκληρους μήνες.

Αφού μάλιστα έπεισε την οικογένειά της ότι γέννησε, είπε ψέματα πως το ένα μωρό ήταν νεκρό, σκηνοθετώντας ακόμα και την κηδεία του, ενώ υποστήριξε πως έπρεπε να αφήσει το άλλο στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Η κηδεία τελέστηκε έτσι σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, από το νεκροταφείο στο El Coyolar, χωρίς κανείς να υποψιαστεί το παραμικρό.

Ή μάλλον σχεδόν κανείς, αφού το ένστικτο πατέρα (έστω και καθυστερημένα μετά την προτροπή φίλων) ήθελε κάτι να μην πηγαίνει καλά.

Ο Melvin άρχισε να έχει αμφιβολίες για την ιστορία της Rosa και έπεισε τους φίλους του να ξεθάψουν το μωρό. Έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μέσα στο κατάλευκο φέρετρο ήταν μια… κούκλα!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η ψεύτικη εγκυμοσύνη φαίνεται πως δεν ήταν τίποτα άλλο, από ένα τέχνασμα της Rosa για να κρατήσει στο πλευρό της τον Melvin.

Την περασμένη Παρασκευή η πανούργα γυναίκα έφυγε από το χωριό της και πήρε το λεωφορείο για την πρωτεύουσα Τεγουσιγάλπα, ισχυριζόμενη στους συγγενείς της πως πήγαινε να γεννήσει στο νοσοκομείο Escuela.

Λίγο αργότερα και μέσα στη νύχτα κάλεσε τον Melvin, ο οποίος είχε υπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, προκειμένου να του ανακοινώσει τα τραγικά νέα: ότι ένα από τα δίδυμα δεν τα είχε καταφέρει.

Η Rosa επέστρεψε το μεσημέρι της επόμενης ημέρας με το φέρετρο, ενώ είπε σε όλους ότι δεν μπορούσαν να δουν το μωρό, καθώς το νοσοκομείο το είχε σφραγίσει, απαγορεύοντας να το ανοίξουν.

Υποδέχθηκαν μάλιστα στο σπίτι τους μέχρι και συγγενείς που τους επισκέφθηκαν για να θρηνήσουν και να απαλύνουν τον πόνο τους…

Την ίδια μέρα το απόγευμα, τελέστηκε η κηδεία, πριν από μία σύντομη τελετή. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος τοποθέτησε το φέρετρο στο λάκκο και το έθαψε…

Λίγο μετά ωστόσο, οι φίλοι του Melvin τού έβαλαν… ψύλλους στα αυτιά, εκφράζοντας φόβους ότι η Rosa είχε εφεύρει την ιστορία για να τον κρατήσει κοντά της.

Και… ευτυχώς επιβεβαιώθηκαν, καθώς το φέρετρο αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

«Κάτι δεν πήγαινε καλά στην ιστορία και έτσι πήγαμε το βράδυ στο νεκροταφείο και ξεθάψαμε το φέρετρο», εκμυστηρεύτηκε ένας από τους φίλους του Melvin, ο Ismael Mejia, συμπληρώνοντας: «Όταν το ανοίξαμε διαπιστώσαμε έκπληκτοι πως μέσα βρισκόταν μια κούκλα ντυμένη σαν μωρό. Πήραμε το φέρετρο και πήγαμε στην Αστυνομία για να δουν ότι δεν το κάναμε εμείς».

Ο Melvin αποφάσισε πάντως να μην ασκήσει μήνυση στη σύντροφό του…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση