Π. Χρηστίδης στο Πρώτο: Γιατί ο Ν. Ανδρουλάκης έγινε εθνικός κίνδυνος τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν κατέβηκε υποψήφιος; (audio)

«Εμείς μια ερώτηση έχουμε κάνει εδώ και 45 μέρες, ποιος έδωσε την εντολή και για ποιο λόγο; Αν πάμε στην λογική του κινδύνου εθνικής ασφαλείας, θα πρέπει κάποιος να πει για ποιο λόγο ένας εκλεγμένος ευρωβουλευτής επί 7-8 χρόνια δεν ήταν εθνικός κίνδυνος και έγινε τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν κατέβηκε υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα.

Είναι προφανές ότι είναι σε συνάφεια αυτά τα δύο, απάντησε ο κ. Χρηστίδης σε σχετική ερώτηση «καθώς η νόμιμη παρακολούθηση έρχεται ως συνέχεια της απόπειρας παρακολούθησης από το λογισμικό Predator».

«12 Σεπτεμβρίου είναι το μήνυμα στο κινητό του κ. Ανδρουλάκη, 21 Σεπτεμβρίου δέχεται το κινητό την νόμιμη παρακολούθηση. Άρα θέλω να πω ότι δεν γίνεται να υπάρχουν και 5 υπογραφές της ΕΥΠ και ταυτόχρονα να μην ξέρει κανείς τίποτα. Και να τα έχουν καταστρέψει όλα γιατί άλλαξε το σύστημα και να μην υπάρχουν γραπτές σημειώσεις» συμπλήρωσε.


Σε σχέση με την κατάθεση Ρουμπάτη, ο κ. Χρηστίδης σημείωσε πως «αυτά τα οποία είπε ο κ. Ρουμπάτης, δείχνουν ότι μπορεί ο εκάστοτε διοικητής της ΕΥΠ, να μην επικαλείται το απόρρητο και να τοποθετείται για τα ζητήματα και θα κρίνει ο κάθε βουλευτής, η δικαιοσύνη και ο ελληνικός λαός τι έχει συμβεί και ποιος έχει τις ευθύνες».

www.ertnews.gr

Δανάη Γραφάκου

Αφήστε μια απάντηση