Madrugada: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Με την έλευση του Σεπτέμβρη, αρχίζει και ημερολογιακά η αντίστροφη μέτρηση για «τη συναυλία της χρονιάς», που το ίδιο το νορβηγικό ροκ συγκρότημα περιέγραψε ως ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Τη συναυλία θα ανοίξει η Ελληνονορβηγίδα Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision.
Οι Madrugada επισκέφθηκαν το Καλλιμάρμαρο, λίγους μήνες πριν από τη μεγάλη συναυλία και μίλησαν για το «ειδύλλιό» τους με τους Ελληνες θαυμαστές τους, που μετρά πάνω από 20 χρόνια.
Οι διοργανωτές ενημερώνουν το κοινό πως, μετά από την επικαιροποίηση του αποτυπώματος των δομικών και τεχνικών στοιχείων της παραγωγής για την τελική διαθέσιμη έκταση της αρένας του Σταδίου, από την 1η Σεπτεμβρίου θα διατεθεί προς πώληση ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων αρένας, ως εξής:
Golden Arena (Standing): 85 ευρώ καιΓενική είσοδος Αrena (standing): 55 ευρώ
Τα εισιτήρια των κερκίδων συνεχίζουν να πωλούνται ως εξής:
Vip A και VIP B: 85 ευρώ
Κερκίδες γενική είσοδος: 38 ευρώ (έως 31 Αυγούστου)Από 1η Σεπτεμβρίου, η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 42 ευρώ
Σημεία ΠροπώλησηςΔίκτυο vivaΗλεκτρονικά: viva.grΤηλεφωνικά: 11876Σε όλα τα Viva Spots(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)Δίκτυο PublicPublic on line: https://tickets.public.gr/music/madrugada/
Kαταστήματα Publichttps://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 9636 489ΠΡΟΣΟΧΗΟι διοργανωτές συνιστον στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Η παραγωγός εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για τη γνησιότητά τους.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr