«Ζούμε τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας» – Ο πατέρας της Ελίνας Τζένγκο μιλά στις «Συνδέσεις» (video)

Δεν λέει να κοπάσει ο ενθουσιασμός από την εκπληκτική εμφάνιση και το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό για την Ελίνα Τζένγκο. Ο πατέρας της νεότερης σε ηλικία πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, Παντελής Τζένγκο, μίλησε στην ΕΡΤ για εμφάνιση της 19χρονης αθλήτριας από την Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

«Ζούμε τις καλύτερες στιγμές και τις ημέρες της ζωής μας. Αυτά είναι χάρη στις προσπάθειες που έχει κάνει αυτή και εμείς, ως οικογένεια» δήλωσε ο πατέρας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

Βιοπαλαιστής ο ίδιος και η οικογένειά του μίλησε στις «Συνδέσεις» για το πώς έφτασε η κόρη του στη διεθνή αθλητική καταξίωση και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στιβου στο Μόναχο.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί οι προσπάθειες που έχει κάνει το παιδί μας και εμείς ως οικογένεια πιάνουν τόπο» ανέφερε ο Παντελής Τζένγκο, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει -μετά την επιτυχία- τις δυσκολίες που είχε στο στάδιο της προετοιμασίας.

«Οι συνθήκες που κάνουν προπόνηση όλα τα παιδιά στη Νέα Καλλικράτεια είναι άθλιες. Δεν έχει τα απαραίτητα ο Σύλλογος που έχει πολλές επιτυχίες», ανέφερε σχετικά.

Δείτε επίσης:

Ρεπορτάζ: Αντώνης Καλκαβούρας | Συνδέσεις | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Γεωργία Παμπουχίδου
image}

Αφήστε μια απάντηση