Τα συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια από τους πολιτικούς

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο «άρχοντας των κρίκων», επιβεβαίωσε τον τίτλο του και «έγραψε ιστορία» στο Μόναχο κατακτώντας για έκτη φορά στην καριέρα του το χρυσό μετάλλιο του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Επίδοση που ισοφάρισε το απόλυτο ρεκόρ του Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι, έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης στον πλάγιο ίππο.

Όπως αναμενόμενο ο Λευτέρης Πετρούνιας δέχθηκε μια «επίθεση αγάπης» και εκτίμησης από επώνυμους, συναθλητές του καθώς και πολιτικούς που έσπευσαν να τον συγχαρούν για το ιστορικό έκτο «στέμμα» στην ενόργανη γυμναστική.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης! Γράφει ιστορία, κατακτώντας το έκτο του χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, κάνεις όλη την Ελλάδα υπερήφανη!» έγραψε σε tweet o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.
«Και πάλι χρυσός ο ‘Αρχοντας των Κρίκων!», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

Tα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Τη μέχρι σήμερα θριαμβευτική πορεία του Λευτέρη Πετρούνια υπενθυμίζει στο συγχαρητήριο μήνυμά του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

«Μονπελιέ 2015, Βέρνη 2016, Κλουζ 2017, Γλασκόβη 2018, Βασιλεία 2021, Mόναχο 2022. Ο “άρχοντας των κρίκων” παρέμεινε αήττητος σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καταγράφοντας ένα ιστορικό ρεκόρ. Συγχαρητήρια Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

(AP Photo/Pavel Golovkin)

Μας έκανες ξανά υπερήφανους»

Με ανάρτηση στο twitter χαιρέτησε την σπουδαία εμφάνιση του Πετρούνια και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Με το 6ο χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο ο Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία. Συγχαρητήρια Λευτέρη Πετρούνια. Μας έκανες ξανά υπερήφανους».

Συγχαρητήρια Ν. Δένδια για τον «άρχοντα των κρίκων»

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το νέο χρυσό μετάλλιο και την ανάδειξή του για 6η φορά ως Πρωταθλητή Ευρώπης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Μόναχο!», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

 

www.ertnews.gr

Γεωργία Παμπουχίδου

Αφήστε μια απάντηση