Εφετείο: Ναρκωτικά και 1,5 εκ. ευρώ στην κατοχή του 34χρονου που εισέβαλε με το IX του στο παρκινγκ

Ενάμισι εκατομμύριο ευρώ και ναρκωτικά είχε στην κατοχή του ο 33χρονος που χθες το πρωί μπήκε στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών αρχίζοντας να φωνάζει πως έχει ναρκωτικά και χρήματα, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στον αστυνομικό φρουρό και συνελήφθη. Ο ίδιος στο παρελθόν φέρεται να συμμετείχε και σε reality show.

Συγκεκριμένα, 1.513.555 ευρώ και 336 δολάρια ΗΠΑ, βρέθηκαν στο όχημα του 33χρονου που χθες το πρωί μπήκε στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών αρχίζοντας να φωνάζει πως έχει ναρκωτικά και χρήματα, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στον αστυνομικό φρουρό και συνελήφθη.

Κατά τη σύλληψη του δεν φαινόταν φυσιολογικός στους αστυνομικούς και φέρεται να υποστήριξε: «Ήρθα στους φίλους μου και παραδόθηκα γιατί έτσι έπρεπε να το κάνω».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, από την έρευνα που έγινε στον ίδιο και στο όχημα του, εντοπίστηκαν στα καθίσματα σε σακβουαγιάζ περίπου 1.200.000 ευρώ καθώς και ναρκωτικά και συγκεκριμένα περίπου μισό κιλό χασίς, 38 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 131 δισκία ectasy.

Ακολούθησαν και έρευνες στο σπίτι του εκεί όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα χρήματα περίπου 300.000 ευρώ χρηματοκιβώτιο.

Την έρευνα ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που κάποιος παραδίδεται στις Αρχές με αυτόν τον τρόπο.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο 30χρονος να δεχόταν πιέσεις με αποτέλεσμα να οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη.

Παραμένει κρατούμενος και την Τρίτη αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Ανακριτή.

Ρεπορτάζ Κάτια Νιάκαρη

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση