Ανεπιτυχής επικοινωνία Γεραπετρίτη με Ανδρουλάκη – Γιατί δεν ανταποκρίθηκε

Προσπάθεια να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη δια του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη επιχείρησε το Μαξίμου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ωστόσο ο πρώτος δεν ανταποκρίθηκε.

Η πληροφορία ήρθε εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων με τις παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και του Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Και οι δύο παραιτήσεις έγιναν δεκτές από τον πρωθυπουργό. Για τον κ. Δημητριάδη κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι αιτία για την παραίτηση του στάθηκε το τοξικό κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα στην πολιτική ζωή και είχε στοχοποιήσει τον κ. Δημητριάδη.

Για τις κυβερνητικές διαρροές περί τηλεφωνήματος Γεραπετρίτη, από το κόμμα της αντιπολίτευσης αναφέρεται: «Το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια. Καλούμε την Κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως».

Το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής από τη Βουλή με φόντο τις παραιτήσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού και του επικεφαλής της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέωντα.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση