Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Φτάνει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία – Μπόρες και καταιγίδες στα βόρεια (video)

Η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της Πέμπτης ενώ θα θα έχουμε λίβα άνεμο (νοτιοδυτικός, θερμός και ξηρός άνεμος) κατά τόπους δυνατό. Στη βόρεια Ελλάδα αστάθεια θα προκύψει μετά το μεσημέρι μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες, με πιθανότητα ισχυρών καταιγίδων και δυνατών ανέμων μέχρι και πρόσκαιρη χαλαζόπτωση.

Η Αττική θα έχει πολλή ζέστη και ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες και τοπικές συννεφιές στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Θέλει προσοχή ο δυτικός άνεμος που θα προκύψει το απόγευμα στο δυτικό κομμάτι του νομού όπου κατά τόπους δεν αποκλείεται να φτάσει τα 7 μποφόρ και θα είναι αρκετά ξηρός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 27 έως τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει αρχικά ηλιοφάνεια αλλά προς το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται αστάθεια με διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες, πιθανώς τοπικά ισχυρές, κυρίως στο πιο κεντρικό και ανατολικό τμήμα της περιφέρειας. Η αστάθεια αναμένεται να εξασθενήσει τις βραδινές ώρες αλλά ίσως συνεχίσει να δίνει πιο τοπικά φαινόμενα.
Οι άνεμοι μετά το μεσημέρι θα πνέουν στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 23 έως τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση