Σ. Βαβαρούτας, δικηγόρος οικογένειας 16χρονης: Πριν από λίγες ημέρες γύρισε σπίτι χτυπημένη από τον νεαρό Ρομά (video)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης Γεωργίας που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, με τις υποψίες των Αρχών να επιβεβαιώνονται για τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή της. Ο Σωτήρης Βαβαρούτας, δικηγόρος της οικογένειας, μίλησε στην ΕΡΤ για το τι πραγματικά συνέβη με το νεαρό κορίτσι και τις «περιπέτειες» της με τον κατηγορούμενο νεαρό Ρομά.

«Η μικρή είναι ένα κορίτσι που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε εισαχθεί στην Ψυχολογική Κλινική στο Ρίο πριν από καιρό, όπως όμως είχε κριθεί ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα», ανέφερε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Βαβαρούτας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας οι προστριβές στο σπίτι της 16χρονης με τους γονείς της ήταν συνεχείς γι’ αυτό και είχαν ζητήσει νέα εισαγγελική παραγγελία για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

«Οι γονείς γνώριζαν ότι το κορίτσι είχε συνάψει σχέση με τον νεαρό Ρομά» είπε και πρόσθεσε ότι όταν επιχείρησαν να πάνε στο σπίτι όπου διέμεναν απειλήθηκαν από την οικογένειά του νεαρού.

Πώς φτάσαμε στην εξαφάνιση

«Μη έχοντας άλλη επιλογή έκαναν συνεχόμενες καταγγελίες στην αστυνομία, στην Εισαγγελία Ανηλίκων, ενημέρωσαν το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως είπε ο κ. Βαβαρούτας «το αποκορύφωμα αυτής της υπόθεσης είναι ότι το κορίτσι γύρισε σπίτι της χτυπημένη από τον νεαρό Ρομά. Ήταν η δεύτερη φορά που συνέβαινε αυτό. Έγινε μήνυση από την μικρή και τους γονείς εναντίον του, αλλά όταν εμφανίστηκε ο φερόμενος ως δράστης το κορίτσι άλλαξε την κατάθεσή του και είπε ότι την χτύπησε ο πατέρας της».

Να σημειωθεί ότι η μητέρα της 16χρονης Γεωργίας είχε καταγγείλει την απαγωγή της από το νεαρό Ρομά, καταγγέλοντας τις Αρχές για αδιαφορία.

Περιγράφοντας απίστευτα σκηνικά σύμφωνα με τα οποία «την απήγαγαν Ρομά από το Δαφνί όπου νοσηλευόταν η 16χρονη» ο κ. Βαβαρούτας είπε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση συμβαίνουν απίστευτα πράγματα.

«Η κοπέλα με αυτο κύκλωμα που έχει μπλέξει με το νεαρό Ρομά, με αυτή την παρέα που έχει, με αυτόν τον σύντροφο που έχει εμπλέκεται πλέον και σε άλλα αδικήματα και γι’ αυτό και οι γονείς προσπαθούν να την αποκόψουν από όλο αυτό», πρόσθεσε ο κ. Βαβαρούτας αναφέροντας ότι τώρα η ανήλικη νοσηλεύεται εκ νέου στο Δαφνί.

 

www.ertnews.gr

Γεωργία Παμπουχίδου
image}

Αφήστε μια απάντηση