Χαϊδάρι: Κινητοποίηση στην κεντρική Πύλη του νοσοκομείου Ψ.Ν.Α.

Με συνέλευση- κινητοποίηση στην κεντρική Πύλη του νοσοκομείου Ψ.Ν.Α. στο Χαϊδάρι, την Πέμπτη 16/06/2022 και ώρα 11:30 π.μ, οι εργαζόμενοι διεκδικούν να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου.

Επίσης διεκδικούν μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ένταξη στα ΒΑΕ και επέκταση του ανθυγιεινού επιδόματος σε όλους τους κλάδους των Υγειονομικών, αυξήσεις στους και επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, καθώς και να πληρωθούν άμεσα τα χρωστούμενα δεδουλευμένα της υπερωριακής εργασίας (νυχτερινά – αργίες – Κυριακές – εφημερίες).

Ως προς το προσωπικό του νοσοκομείου αναφέρουν πως: «Στο Νοσοκομείο χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των επισκεπτών/τριών Υγείας, όπου υπηρετούν 7 εργαζόμενοι (2 βρίσκονται προς συνταξιοδότηση τους επόμενους μήνες και μένουν 5) σε σύνολο 41 οργανικών θέσεων μονίμων και ΙΔΑΧ, δηλαδή το 12% της κάλυψης των θέσεων αλλά και του Νοσηλευτικού Προσωπικού όπου οι οργανικές θέσεις μονίμων και ΙΔΑΧ είναι 1191 και υπηρετούν σύνολο σε όλες τις κατηγορίες ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ 557 Νοσηλευτές, ποσοστό που αγγίζει σχεδόν το 47%».

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση