Δίκη Λιγνάδη: Συνεχίζεται η κατάθεση του μάρτυρα Ν.Σ

Με τη συγκλονιστική  κατάθεση του Νίκου Σ. ,του άνδρα που πρώτος κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη, συνεχίστηκε η δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Η  αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ήταν κατάμεστη από μέλη φοιτητικών συλλόγων και πολίτες που συμπαρίστανται στον Ν .Σ., ο οποίος κατά την κατάθεση δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από τον συνήγορο του κατηγορουμένου, Αλέξη Κούγια.

Ο  πρώτος μεταξύ των καταγγέλλοντων που αναφέρθηκε σε κακοποίηση του το Σεπτέμβριο του 2005 στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, γιατί προχώρησε σε καταγγελία 15 χρόνια μετά και εάν παροτρύνθηκε. Επίσης εάν είχε σχέση με τη δημοσιογράφο του διαδικτυακού περιοδικού που δημοσιοποίησε την ανάρτηση- καταγγελία του Ν. Σ στις αρχές του 2021.

Ο Ν.Σ απάντησε ότι ούτε παροτρύνθηκε ούτε είχε σχέση με τη δημοσιογράφο και μάλιστα πρόσθεσε ότι δέχτηκε προειδοποιήσεις να μην φτάσει η υπόθεση σε Εισαγγελέα.

Η δικηγόρος Μαρία Κουρτέση μίλησε για συγκλονιστική κατάθεση, «όπως και απάντων των καταγγελόντων»

Στο μεταξύ, συνελήφθη  πολίτης που βιντεοσκοπούσε τη διαδικασία εντός της δικαστικής αίθουσας και κατασχέθηκε το κινητό του.

ΕΡΤ – Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

www.ertnews.gr

Σοφία Χούντα
image}

Αφήστε μια απάντηση