Γυναίκα 36 ετών συνήλθε στην κηδεία της και άρχισε να χτυπά το φέρετρο [video]

Απίστευτη ιστορία στο Περού με τραγική, όμως, κατάληξη. Τι συνέβη στην κηδεία μίας 36χρονης ενώ ήταν στο φέρετρο;

Μία σοκαριστική ιστορία εκτυλίχθηκε από το Περού, όπου η κηδεία μίας γυναίκας διακόπηκε όταν η ίδια η… νεκρή άρχισε να χτυπά το καπάκι του φέρετρου καθώς ήταν ακόμα ζωντανή.

Το συγκλονιστικό περιστατικό φέρνει στο φως η Daily Mail, σύμφωνα με την οποία, οι συγγενείς της 36χρονης Rosa Isabel Cespede Callaca που μετέφεραν το φέρετρό της έμειναν έκπληκτοι όταν το άνοιξαν και τη βρήκαν με τα… μάτια ανοιχτά να τους κοιτάζει.

Τότε, η 36χρονη και το φέρετρο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο κοντινό νοσοκομείο, στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Η γυναίκα μπήκε γρήγορα σε μηχανική υποστήριξη, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι οι ζωτικές της ενδείξεις βρίσκονταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ωστόσο, ενώ δημιουργήθηκαν ελπίδες για ένα θαύμα, η κατάσταση της 36χρονης επιδεινώθηκε γρήγορα και πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Σοκάρουν οι περιγραφές
«Άνοιξε τα μάτια της και ίδρωνε. Πήγα αμέσως στο γραφείο μου και κάλεσα την αστυνομία», δήλωσε ο υπάλληλος του νεκροταφείου Juan Segundo Cajo.

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε λίγο μετά την εκπληκτική ανακάλυψη δείχνει μια ομάδα αστυνομικών να μεταφέρει το φέρετρο μέσα από ένα πλήθος σε ένα φορτηγό. Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει μια ομάδα γιατρών που στέκονται πάνω από το ανοιχτό φέρετρο με την αναίσθητη Rosa στα πόδια τους.

Πώς κατέληξε η 36χρονη στο φέρετρο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 36χρονη είχε ένα σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Τσικλάγιο-Πίτσι που στοίχισε τη ζωή του κουνιάδου της και τραυμάτισε σοβαρά τα ανίψια της.

Η Rosa είχε κηρυχθεί νεκρή μετά το δυστύχημα και οι συγγενείς της είχαν κανονίσει την κηδεία της στις 26 Απριλίου στην πόλη Lambayque.

Οργή από συγγενείς – Ποιο σενάριο εξετάζεται

«Θέλουμε να μάθουμε γιατί ζωντάνεψε η ανιψιά μου χθες, όταν την πηγαίναμε για ταφή», δήλωσε μία θεία της γυβαίκας εξοργισμένη με το νοσοκομείο.

«Έχουμε τα βίντεο στα οποία σπρώχνει και αγγίζει το φέρετρο», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εικάζεται ότι οι γιατροί του νοσοκομείου όπου είχε μεταφερθεί αρχικά μετά το δυστύχημα, είχαν… μπερδέψει το κώμα με τον θάνατο.

Η αστυνομία διερευνά τώρα εάν το προσωπικό του νοσοκομείου έβγαλε από αμέλεια την 36χρονη από τη μηχανική υποστήριξη, την κήρυξε νεκρή και την έστειλε στο νεκροτομείο χωρίς τον κατάλληλο έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν ήταν πραγματικά νεκρή.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση