Acting on Camera: Σεμινάριο υποκριτικής μπροστά στην κάμερα

Eνα εντατικό και ολοκληρωμένο σεμινάριο υποκριτικής για την κάμερα, σχεδιασμένο από ηθοποιούς, σκηνοθέτες, casting directors και επαγγελματίες του χώρου, ξεκινά στο Bios.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 7 Μαΐου εως τις 20 Ιουνίου του 2022 και περιλαμβάνει 21 μαθήματα κάθε Σάββατο και Κυριακή 10:00 με 18:00, ένα 3ωρο masterclass κάθε Δευτέρα 14:00 με 17:00 και πρακτική άσκηση γυρίσματος.

Το ACTING ON CAMERA SEMINAR, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το σχετικό κενό που υπάρχει στις υπάρχουσες εγχώριες εκπαιδευτικές πλατφόρμες σχετικά με την γνώση που λαμβάνουν οι ηθοποιοί και επαγγελματίες των ερμηνευτικών τεχνών για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες γνώση και εξοικείωση μέσω της πρακτικής με την υποκριτική απέναντι στην κάμερα, και να αναλογιστούν/κατανοήσουν τις διαφορές και τις ομοιότητες με την υποκριτική στο θέατρο.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και το πρόγραμμα του σεμιναρίου, τους διδάσκοντες και το κόστος, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ ή στέλνοντας το βιογραφικό σας έως τις 30 Απριλίου στο email actingoncamerathens@gmail.com.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr