Ο καιρός με την Π. Σπηλιωτοπούλου: Συνεχίζεται η καλοκαιρία – Που και πότε χαλάει (video)

Συνεχίζεται ο καλός καιρός και τις επόμενες ημέρες, με αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές και λίγες απογευματινές μπόρες στα βορειοανατολικά κυρίως, από την Τρίτη. Εξασθενούν κι άλλο οι άνεμοι, υποχωρεί η αφρικανική σκόνη κι ανεβαίνει λίγο ακόμα η θερμοκρασία, αγγίζοντας τοπικά και τους 28 βαθμούς.

Μικρή αλλαγή του καιρού με λίγες παραπάνω βροχές στα κεντρικά και βόρεια, ενίσχυση των ανέμων και μικρή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε από την Παρασκευή, περισσότερες λεπτομέρειες όμως θα πούμε τις επόμενες ημέρες…

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ
Αρκετή ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και λίγες αραιές συννεφιές κατά διαστήματα κυρίως στα βόρεια, με μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ορεινά το μεσημέρι – απόγευμα και νωρίς το πρωί τοπικές ομίχλες, ενώ θα υπάρχει ακόμη αφρικανική σκόνη. Ασθενείς άνεμοι 3-4 μποφόρ θα πνέουν στα βόρεια και δυτικοί έως 5 μποφόρ στα κεντρικά και νότια, ενώ θα ανέβει κι άλλο λίγο η θερμοκρασία, φτάνοντας και τους 26-28 βαθμούς τοπικά στα ηπειρωτικά.

ΑΤΤΙΚΗ
Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές, νοτιοδυτικούς ανέμους 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 27 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλιοφάνεια με λίγες συννεφιές, ασθενείς άνεμοι 2-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ ΠΑΣΧΑ
Καλοκαιρία θα επικρατεί στις περισσότερες περιοχές, με αραιές συννεφιές στα νότια και μόνο στα βορειοανατολικά ορεινά λίγες μπόρες το μεσημέρι – απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια νωρίς το πρωί, βορειοδυτικοί άνεμοι 3-5 μποφόρ και θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά, με υγεία!

 

Πάττυ (Παναγιώτα) Δ. Σπηλιωτοπούλου

B.Sc. Φυσικός

M.Sc. Μετεωρολόγος – Περιβαλλοντολόγος

M.Sc. Ειδικός στις Στρατηγικές Διαχείρισης Κρίσεων & Καταστροφών

M.A. Δημοσιογράφος 

Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών 

www.ertnews.gr

Μαρία Νικολαΐδου
image}

Αφήστε μια απάντηση