Μ. Κωβαίος, δήμαρχος Πάρου: «Βουλιάζει» το νησί από κόσμο εν όψει του Πάσχα (video)

«To Πάσχα στην Πάρο είναι μοναδικό, ιδίως με τις αναπαραστάσεις των Παθών του Κυρίου, με την περιφορά του Επιταφίου, που γίνονται την Μεγάλη Παρασκευή στα χωριά του Κεφάλου» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Μάρκος Κωβαίος, δήμαρχος της Πάρου με αφορμή το πλήθος κόσμου που συρρέει στο νησί εν όψει του Πάσχα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Κωβαίος τόνισε ότι το «νησί είναι εύκολα προσβάσιμο και οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν γρήγορα». Ήδη εκατοντάδες ταξιδιώτες επισκέπτονται το νησί και συρρέουν στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή. Με δεδομένο ωστόσο ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν έχουν ανοίξει «ο κόσμος που έρχεται μένει σε φίλους και γνωστούς και περνούν μαζί το Πάσχα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωβαίος.

«Ανήμερα του Πάσχα τελείται το γλέντι στην Μάρπησσα. Στην δεύτερη Ανάσταση, το απόγευμα, πραγματοποιούνται δρώμενα στην Νάουσα με νεανικό γλέντι. Γίνεται ένα ξεφάντωμα το οποίο έχουμε ανάγκη μετά την υγειονομική κρίση που πέρασε. Το Πάσχα στην Πάρο θα δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας και ο επισκέπτης θα περάσει καλά», δήλωσε ο κ. Κωβαίος καλώντας τον κόσμο να επιλέξει το νησί του για τις πασχαλινές διακοπές.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση