Θάνατος τριών παιδιών: Ανεξήγητη η στάση του Μάνου, με παρουσιάζουν σαν τέρας, λέει μέσα από τη φυλακή η 33χρονη

Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των ανακριτικών και αστυνομικών αρχών για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, η 33χρονη μητέρα δίνοντας συνέντευξη μέσα από τη φυλακή ισχυρίζεται ότι δεν βρίσκει κάτι να κατηγορήσει τον εαυτό της. Όπως ανέφερε στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε μέσα από τη φυλακή στον τηλεοπτικό σταθμό Star «οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά μου».

«Κανείς δε γνωρίζει την ψυχολογία τη δική μου και πως νιώθω εγώ. Πρώτα από όλα δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω όλη μέρα κι όλη νύχτα απεγνωσμένα να βρω ένα στοιχείο…γιατί δεν είμαι εγώ και το Πάσχα που έρχεται ειλικρινά παρακαλάω κάθε βράδυ να φωτίσει έστω αυτόν που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει γιατί κατηγορούμαι άδικα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει «Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ κι έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά. Θα μου πεις, κανένας δε θα έβρισκε», συνέχισε και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι ότι μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν σαν τέρας και δεν είμαι αυτή».

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει αν αποδειχθεί ότι και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας είναι εγκληματικές ενέργειες, η μητέρα των παιδιών απάντησε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δε θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει. Από εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δε μου περνάει καν από το μυαλό».

Σχετικά με την στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την σύλληψή της, την χαρακτήρισε «ανεξήγητη».

«Δε με ενδιαφέρει κανένας Μάνος. Δε με νοιάζει που συνέχισε τη ζωή του. Εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν τα παιδιά μου» είπε.

Σχετικό Άρθρο: Θάνατοι δυο μικρότερων παιδιών στην Πάτρα – Υπό άκρα μυστικότητα καταθέσεις στο τμήμα δίωξης ανθρωποκτονιών

 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση