Δείτε live από το Φόρουμ των Δελφών τη συζήτηση με θέμα: Innovation for equality

Έπειτα από δύο χρόνια, το Φόρουμ των Δελφών επέστρεψε στη γενέτειρά του.

Η 7η Ετήσια Συνάντηση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, έχει φέτος ως θεματική τις «Νέες Πραγματικότητες» (New Realities). Μέσα από συζητήσεις, συνεντεύξεις και έναν διαρκή και παραγωγικό διάλογο θα επιχειρηθεί να εξερευνηθούν και να δοθούν απαντήσεις σε κάποια από τα πιο επίμονα ερωτήματα της εποχής μας. «Πώς να οικοδομηθούν καλύτερες και πιο ανθεκτικές κοινωνίες μετά την κρίση της πανδημίας;» «Πώς οι κοινωνίες θα ξεφύγουν από τις παγίδες του διχασμού και της δυσαρέσκειας;» «Πώς αλλάζουν οι συσχετισμοί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλλον στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, της ασφάλειας, της οικονομίας».

Παρακολουθείστε σήμερα live από το Amalia Hotel, Apollon Room στους Δελφούς μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα: Innovation for equality.

Ο Gregoire Verdeaux, Senior Vice President External Affairs της Philip Morris International εξηγεί γιατί είναι σημαντικό όλοι οι καπνιστές να έχουν πρόσβαση στα εναλλακτικά προϊόντα καπνίσματος, αφήνοντας πίσω τους το τσιγάρο και τονίζει το ρόλο της ενημέρωσης σε αυτή τη διαδικασία.

Τον συντονισμό της συζήτησης θα πραγματοποιήσει η δημοσιογράφος σε Le Figaro, France 24, Αλεξία Κεφαλά.

Δείτε εδώ τη συζήτηση:

[embedded content]

Αφήστε μια απάντηση