Ιταλία: Από τις 4 Απριλίου θα προβληθεί η σειρά «Υπηρέτης του Λαού» με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Από τη Δευτέρα 4 Απριλίου, σε αποκλειστικότητα για την Ιταλία, θα μεταδοθεί στο ιδιωτικό κανάλι La7 η σειρά «Υπηρέτης του Λαού» («Servant of the people»). 

Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky. Μια …προφητική σειρά, εφόσον σε αυτή ο Zelensky υποδύεται τον Vasyl Petrovych, καθηγητή γυμνασίου και στη συνέχεια τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. 

Η σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ουκρανία μεταξύ του 2015 και του 2019, όταν μεταδόθηκε στους δέκτες, και προσεχώς αναμένεται και στο Netflix των ΗΠΑ.

Η Ιταλική φωνή του Petrovych θα αποδοθεί από τον γνωστό στην Ιταλία ηθοποιό Luca Bizzarri, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα ερμήνευσε με επιτυχία ένα απόσπασμα διαλόγου του χαρακτήρα της σειράς κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Dimartedì.

Στο Twitter, ο Luca Bizzarri είπε πως “θα είμαι η ιταλική «φωνή» του Ζελένσκι στο sit-com «Υπηρέτης του Λαού», θα είμαι οι ανάσες του, οι παύσεις του, το βραχνό του γέλιο. Η θεατρική παράσταση είναι πάνω από όλα ευθύνη. Εγώ αναλαμβάνω αυτή (την ευθύνη). Δίνω τη φωνή μου σε ένα διήγημα που άλλαξε την ιστορία μας”.

www.ertnews.gr

Κρίστιαν Μαυρής