Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Εβδομάδα με σύννεφα σκόνης και βροχές λάσπης (video)

Μια βδομάδα διαφορετική από την προηγούμενη είναι αυτή που διανύουμε, με κύρια χαρακτηριστικά τους νοτιάδες, τις αραιές συννεφιές, τα «σκονοσύννεφα», τις τοπικές «λασποβροχές» και την άνοδο της θερμοκρασίας σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης θα υπάρξουν ανοίγματα στον καιρό μετά το μεσημέρι, θα υπάρξουν όμως και κάποια «λασποσύννεφα» που θα δώσουν κάποια φαινόμενα και τα οποία θα εντοπίζονται τις πρωινές ώρες στην νοτιοανατολικής Στερεά, στην νοτιοανατολική Πελοπόννησο, στις δυτικές Κυκλάδες και περιοχές στην Κρήτη.
Μετά το μερημέρι ο καιρός θα παρουσιάζει μεγαλύτερα ανοίγματα με την όποια θολούρα όμως να παραμένει στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά και δεν αποκλείεται λίγο πριν το μεσημέρι να ψιχαλίσει ή βρέξει ασθενώς και κατά τόπους. Προς το μεσημέρι και αργότερα θα αρχίσει να ανοίγει ο καιρός όλο και περισσότερο και το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά.
Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με ένα μουντό σκηνικό, πολύ μικρή πιθανότητα να βρέξει αλλά και αρκετά περιορισμένη ορατότητα. Μετά το μεσημέρι θα έχουμε κάποια ανοίγματα στον καιρό και τα όποια σύννεφα που θα επικρατήσουν κυρίως στους ορεινούς όγκους της περιφέρειας δεν αποκλείεται να αφήσουν κάποια ψιχάλα και τοπική ασθενή βροχή. Το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά.
Οι άνεμοι ασθενείς νότιοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 6 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση