Μητέρα Άλκη: «Δεν θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους – Τους παραδίδω στη δικαιοσύνη»

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε σήμερα με δήλωσή της η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού λέγοντας ότι θέλει να σεβαστούν την απώλειά τη καθώς θρηνεί το παιδί της.

«Επειδή πάει να ξεκινήσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την άλλη πλευρά, θέλω να περάσω ένα μήνυμα: Δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με την απέναντι πλευρά. Δεν θέλω να περάσω σε καμία αντιπαράθεση, να ανταλλάξουμε λόγια, μηνύματα, καμία τέτοια κίνηση».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού μου» είπε η Μελίνα Καμπανού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Η μητέρα του 19χρονου φοιτητή που έχασε τη ζωή του από ομάδα 11 χούλιγκαν, που έχουν συλληφθεί -πλην ενός που αναζητείται- ήταν κατηγορηματική στην τοποθέτησή της:

«Παρακαλώ πολύ αν έχει ξεκινήσει να σταματήσει εδώ. Σεβαστείτε την απώλεια του Άλκη, θρηνώ για το παιδί μου», τόνισε και συμπλήρωσε πως παραδίδει τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.

Η ίδια θέλει να σταματήσει η οπαδική βία. “Μόνο ο Θεός δίνει τη συγχώρεση”, πρόσθεσε, δείχνοντας ταυτόχρονα εικόνες από το δωμάτιο του παιδιού της στη Βέροια, το οποίο είναι γεμάτο με φανέλες και τα κασκόλ από όλες τις ομάδες. Καθώς όπως είπε, «όλα μέσα στο δωμάτιο έχουν έναν συμβολισμό».

Δείτε επίσης:

 

www.ertnews.gr

Γεωργία Παμπουχίδου
image}

Αφήστε μια απάντηση