Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Σε τροχιά βελτίωσης ο καιρός από την Τετάρτη (video)

Η κακοκαιρία φτάνει στο τέλος της, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου και η θερμοκρασία ξεκινά την ανοδική της πορεία.

Την Τετάρτη σε Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη περιμένουμε  πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά με εξασθένηση μες την ημέρα. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία το μεσημέρι, θα  φτάσει στα βόρεια τους 12 βαθμούς, έως 13 με 15  στην υπόλοιπη χώρα με ισχυρό παγετό τοπικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Στην Αττική περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βοριάδες έως 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 1 έως 12  βαθμούς.

Την Πέμπτη λίγες ασθενείς βροχές ίσως σημειωθούν στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει. Οι βοριάδες θα εξασθενήσουν κι άλλο. Η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 16 με 17 βαθμούς.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση