Θεσσαλονίκη: Αντιδήμαρχος έβλεπε από το κινητό του τηλέφωνο τους διαρρήκτες να κλέβουν το σπίτι του (video)

O αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής, σοκαρισμένος παρακολουθούσε ζωντανά,  μέσω του κινητού του τηλεφώνου, τους διαρρήκτες να κλέβουν το σπίτι του, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγο του εκτός και παρακολουθούσε μία συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης έβλεπε έκπληκτος τους τρεις διαρρήκτες να μπαίνουν στο σπίτι του στο Πανόραμα, αφού υπήρξε ειδοποίηση από την εταιρία σεκιούριτι ότι έγινε παραβίαση.

Οι τρεις διαρρήκτες φορώντας φουλ-φέις εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρα από το παράθυρο και η πρώτη τους κίνηση ήταν να βγάλουν τα ρούχα από τη ντουλάπα για να βρουν οτιδήποτε πολύτιμο.  Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Αβαρλής μπορούσε μέσω της εφαρμογής στο τηλέφωνο του  να τους μιλήσει  και να φωνάξει για να ακουστεί από τα μεγάφωνα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο οι κλέφτες απέσπασαν κάποια κοσμήματα και ρολόγια, αλλά όχι κάτι πολύτιμο, ούτε κάποιο χρηματικό ποσό, ενώ έξω από το σπίτι τους περίμενε συνεργός τους.

www.ertnews.gr

Εύα Κουσιοπούλου

Αφήστε μια απάντηση