ΚΕΘΕΑ: Hλεκτρονική βιβλιοθήκη με 15.000 τίτλους βιβλίων

O καινούργιος ηλεκτρονικός κατάλογος της βιβλιοθήκης του ΚΕΘΕΑ είναι πλέον προσβάσιμος στη διεύθυνση https://library.kethea.gr/.

Όπως αναφέρει το ΚΕΘΕΑ: «Μέσα από τον οnline κατάλογο, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε περίπου 15.000 τίτλους βιβλίων και άρθρων περιοδικών που αφορούν κυρίως το πεδίο των εξαρτήσεων. Η βιβλιοθήκη λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. – 4 μ.μ. και είναι ανοικτή για το κοινό κατόπιν ραντεβού (τηλ. 2109241993-6, εσωτ.258, library@kethea.gr, Ελένη Ρούσσου).

Η Βιβλιοθήκη του ΚΕΘΕΑ είναι ενταγμένη στο Εθνικό Δίκτυο Επιστημονικών & Τεχνολογικών Βιβλιοθηκών (ΕΔΕΤΒ), το οποίο απαρτίζεται από 147 βιβλιοθήκες-μέλη όλων των τύπων (ακαδημαϊκές, ερευνητικές, ιδρυμάτων, νοσοκομείων, ειδικές κ.ά.).

Το Δίκτυο δίνει στις συνεργαζόμενες βιβλιοθήκες τη δυνατότητα OnLine ανταλλαγής αντιγράφων από άρθρα περιοδικών των συλλογών τους. Έτσι, η Βιβλιοθήκη του ΚΕΘΕΑ έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει και να εντοπίσει ένα περιοδικό σε κάποια από τις βιβλιοθήκες του δικτύου, και στη συνέχεια να το παραγγείλει διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής διαδανεισμού».

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος