Θεσσαλονίκη – Γκαζάκια σε δικηγορικό γραφείο: Αποτέλεσμα της στοχοποίησής μου η επίθεση, λέει ο δικηγόρος (video)

«Εδώ και δύο εβδομάδες έχω στοχοποιηθεί εγώ προσωπικά, η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου γύρω από έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης στο όνομά μου», δήλωσε ο δικηγόρος το γραφείο του οποίου έγινε στόχος επίθεσης με γκαζάκια σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη.

«Από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία φραστική, λεκτική στην 24χρονη, όπως ψευδώς καταγγέλθηκε στο Τ.Α. Λευκού Πύργου», είπε ο δικηγόρος.

Ευτυχώς όπως προκύπτει από τις καταθέσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών η αλήθεια όσον αφορά τις σε βάρος μου καταγγελίες έχει λάμψει και θα γίνει γνωστό και σε εσάς, είπε και σημείωσε ότι ουδέποτε κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 24χρονης.

Από την πρώτη στιγμή είπα ότι δεν είχα καμία συμμετοχή σε ο,τιδήποτε είχε καταγγελθεί σε βάρος μου είπε και πρόσθεσε πως ο ίδιος είχε ζητήσει με έγγραφό του από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών να επισπευσθούν οι διαδικασίες της προκαταρκτικής για το φερόμενο γεγονός.

«Όσοι ασκούν αυτή τη λάσπη σε βάρος μου οδήγησαν στη σημερινή εξέλιξη. Ελπιζω να σταματήσει εδώ» είπε δηλώνοντας πως δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα σε βάρος του από την προκαταρκτική έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι τον δικηγόρο είχε καταγγείλει η 24χρονη ότι την είχε απειλήσει όταν κατέθετε μήνυση για τον βιασμό της στο Αστυνομικό Τμήμα.

 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση