Γ. Οικονόμου για αποζημιώσεις από Αττική Οδό: Υποχρεωμένη η εταιρεία να ενημερώσει σχετικά τις επόμενες μέρες

Ένα ακόμα πυροτέχνημα ήταν η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Όπως είπε πρόκειται για μια προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να αμυνθεί στη φθίνουσα πορεία των εκλογικών της ποσοστών. Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για μια κίνηση απελπισίας για μια μομφή χωρίς μορφή.

Ο κυβερνητικό εκπρόσωπος ερωτηθείς σχετικά είπε ότι ο κ. Στυλιανίδης χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού ενώ «συνεχίζονται οι προσπάθειες για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και απαιτείται από τη σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων και να αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σε ό,τι αφορά το τρόπο των αποζημιώσεων των πολιτών από την Αττική Οδό ανέφερε ότι «η εταιρεία τις επόμενες μέρες υποχρεούται με πολύ σαφή τρόπο να ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθούν οι πολίτες». Ο κ. Οικονόμου επανέλαβε ότι αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν δεν έχουν το δικαίωμα να εγείρουν κι άλλου είδους απαιτήσεις  αποζημιώσεων.

www.ertnews.gr

Ιωάννης Δασκαλάκης
image}

Αφήστε μια απάντηση