Κάτω Πατήσια: Βράζει η ενορία του ιερέα – Προγραμματίζουν τον προπηλακισμό του

Βράζει η γειτονιά στα Κάτω Πατήσια για τις αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του 37χρονου ιερέα, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό της 17χρονης. Οι κάτοικοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του, ενώ πλήρη άγνοια για τη δράση του δηλώνει ο συνεφημέριός του στο ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στα Κάτω Πατήσια.

Δεν είχε έρθει κάποιος να μας πει: “προσέξτε το συνεφημεριό σας” και όταν ξαφνικά ακούς κάτι τέτοιο, για έναν άνθρωπο που είσαι τουλάχιστον τη μισή μέρα μαζί, πέφτεις από τα σύννεφα. Περιμένουμε τι θα πει η δικαιοσύνη, είμαστε και εμείς σε αναμονή” είπε χαρακτηριστικά ο Πατέρας Αγαθάγγελος τονίζοντας ότι δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα.

Υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα συνέστησε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο Επίσκοπος Ρωγών Φιλόθεος, ο οποίος επισκέφθηκε τον πατέρα Αγαθάγγελο, μετά το πέρας της Κυριακάτικης θείας λειτουργίας.

Ας μην βιαζόμαστε, τώρα είμαστε υπό τον πανικό, υπο την αγωνία, υπό το καθεστώς προφανώς και της οργής, ας μην βιαζόμαστε πρέπει πάντα να περιμένουμε το τέλος που καταλαγιάζουν όλα και φαίνεται η αλήθεια, προφανώς και αν αποδειχθούν αυτά θα πάρουν τη νόμιμη και σωστή οδό και από πλευρά εκκλησίας” είπε.

Θορυβημένοι από τη δράση του 37χρονου ιερέα δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής και ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έχουν προγραμματίσει να δώσουν το παρών στα δικαστήρια την Τρίτη, προκειμένου να τον προπηλακίσουν κατά την είσοδό του στο κτήριο, όπου θα απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται την Τρίτη.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για τον συγκεκριμένο ιερέα.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση